Maja Jensterle

Od nekdaj obožujem naravo, živali, otroke in naravne vonjave. Čarobni svet vonjav me spominja na otroštvo.

Še danes se spominjam, kako je stara mama na podstrešni sušila kamilice na stari skrinji in na rjavih »škrniclih« za kruh iz trgovine. Vsa podstrešna je prijetno dišala, vonj kamilic mi daje občutek domačnosti.

Izredno mi je všeč vonj po senu, ki me spominja na starega ata, ko smo mu vsi pomagali pri spravilu za ovčke.

Tudi začetkov parfumeristike se spominjam. Vonj vrtnic me spominja na mojo drugo staro mamo in njen vrt dišečih vrtnic. Ne bom pozabila kako se je držala za glavo, ko sem ji »osmukala« vse vrtnice, jih namakala v vodi in se igrala, da izdelujem najboljše parfume.

Bolj resno z izdelavo kozmetike pa sem začela z rojstvom svojih otrok, saj za njih želim samo najboljše. Potem sem se odločila, da svojo kozmetiko ponudim tudi vam. In tako sem ustanovila blagovno znamko »From Earth To Soul« Že samo ime pove, da je moja kozmetika narejena iz darov narave, z dušo in ljubeznijo. Kozmetiko odlikujejo skrbno izbrane naravne sestavine. Vsi izdelki so narejeni ročno, iz doma pridelanih zelišč in čisto naravnih eteričnih olj. Namenjena je negi tako zdrave kože, kot občutljive in poškodovane kože.